IMG_8469

STØRRE SELSKAP

_DSF0437

Chef's Table

Vår Chef’s Table gir deg og dine venner en unik matopplevelse hvor dere får smake på ulike retter fra vår meny. Vår sommelier vil også være til stede og beskrive vinen som serveres til rettene. Dette er en unik mulighet til å utforske nye smaker og kombinasjoner sammen med venner og familie. Vi bruker kun de ferskeste og mest smakfulle ingrediensene i våre retter, og våre kokker er lidenskapelige og kreative når det kommer til matlaging. Med Chefs Table vil dere få oppleve deres kulinariske talent og lidenskap på nært hold.


Pris med og uten vinpakke:

Meny: 1455,- 

Standardvinpakke: 995,- 

Eksklusiv vinpakke: 1995,-. 

Vi tilpasser gjerne menyen etter deres ønsker og behov, så dere kan være trygge på at dere vil få en skreddersydd og uforglemmelig opplevelse.

_DSF0295

Større selskap

For grupper på over 9 personer tilbyr vi en selskapsmeny. Vår romslige restaurant kan ønske både små og store grupper av ulike størrelser velkommen. Uansett om du planlegger en bursdagsfest, en bryllupsmiddag eller en bedriftshendelse, kan vi skreddersy en opplevelse som passer akkurat deg og dine gjester.

_DSF0449

Private arrangementer

For å gjøre ditt eksklusive arrangement ekstra spesielt, tilbyr vi muligheten til å reservere vår sjarmerende restaurant. Her kan du og dine gjester nyte en intim og personlig opplevelse, omgitt av elegant atmosfære. Vårt dedikerte team, bestående av en kokk og servitører, vil sørge for at dere blir tatt hånd om fra begynnelse til slutt, og skaper en unik og minneverdig kveld. La oss være med på å gjøre din spesielle anledning enda mer uforglemmelig, i hjertet av vårt eksklusive tilfluktssted

norda monogram

Åpningstider Norda

  1. mandag
  2. tirsdag - fredag
  3. lørdag
  4. søndag

*Kjøkkenet stenger kl. 22:00 hver kveld og kl. 15:00 ved brunch på lørdager. 

SOMMERTIDER:

Brunch er stengt i perioden 30.6.24 - 16.08.24

Lunch er stengt  i perioden 29.06.24 - 19.08.24

Åpningstider Calmeyers hage

  1. mandag
  2. tirsdag - onsdag
  3. torsdag
  4. fredag - lørdag
  5. søndag

*Siste servering en halvtime før stengetid.